«ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ» Συνεδρίαση της Συντακτικής Επιτροπής

  • 27/9/2018 7:21 μμ

Στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή και  το Σάββατο 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2018 η συνεδρίαση της Συντακτικής Επιτροπής του περιοδικού «Διεθνής Κομμουνιστική Επιθεώρηση - Βήμα Διαλόγου».

Στη συνεδρίαση έλαβαν μέρος εκπρόσωποι των κομμάτων που είναι ιδρυτικά μέλη της ΔΚΕ (Κομμουνιστικό Κόμμα Βενεζουέλας, Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, Σοσιαλιστικό Κόμμα Λετονίας, Κομμουνιστικό Κόμμα Μεξικού, Κομμουνιστικό Κόμμα Λαών της Ισπανίας, Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας, Κομμουνιστικό Εργατικό Κόμμα Ρωσίας), καθώς επίσης και εκπρόσωποι κομμάτων που συμβάλλουν στη συγγραφή του 9ου τεύχους της ΔΚΕ (Κόμμα Εργατών Ιρλανδίας, Κομμουνιστικό Κόμμα - Ιταλία, Σοσιαλιστικό Κίνημα Καζακστάν, Νέο Κομμουνιστικό Κόμμα Γιουγκοσλαβίας).

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν τα άρθρα του 9ου τεύχους της ΔΚΕ, που θα αφορά το εργατικό - συνδικαλιστικό κίνημα και τη δουλειά των κομμουνιστών σε αυτό και το οποίο θα εκδοθεί το 2019.

Οι εκπρόσωποι των κομμάτων, με την ευκαιρία της παρουσίας τους στην Ελλάδα, παρευρίσκονται και στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ - 50 χρόνια ΚΝΕ.

Συμμέτοχοι