ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνεδρίαση της Συντακτικής Επιτροπής της «Διεθνούς Κομμουνιστικής Επιθεώρησης»

  • 19/10/2017 6:22 μμ


 

 

Στις 14 και 15 Οκτώβρη 2017 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ, η συνεδρίαση της Συντακτικής Επιτροπής του περιοδικού «Διεθνούς Κομμουνιστικής Επιθεώρησης. Βήμα Διαλόγου».

Στη συνεδρίαση έλαβαν μέρος εκπρόσωποι των κομμάτων, που είναι ιδρυτικά μέλη της ΔΚΕ (Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, Ουγγρικό Εργατικό Κόμμα, Σοσιαλιστικό Κόμμα Λετονίας, Κομμουνιστικό Κόμμα Μεξικού, Κομμουνιστικό Κόμμα Λαών Ισπανίας, Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας,Κομμουνιστικό Εργατικό Κόμμα Ρωσίας), καθώς επίσης κι εκπρόσωποι κομμάτων που συμβάλλουν στη συγγραφή του 8ου τεύχους της ΔΚΕ (Κόμμα Εργατών Ιρλανδίας, Κομμουνιστικό Κόμμα (Ιταλία), Σοσιαλιστικό Κίνημα Καζακστάν, Νοτιοαφρικανικό Κομμουνιστικό Κόμμα,Νέο Κομμουνιστικό Κόμμα Γιουγκοσλαβίας).

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν τα άρθρα του 8ου τεύχους της ΔΚΕ, που θα αφορά το Κίνημα για τη χειραφέτηση της γυναίκας και το οποίο θα εκδοθεί το 2018.

Στις 15/10 οι εκπρόσωποι των κομμάτων παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν σε εκδήλωση για τα 100χρονα της Μεγάλης Οκτωβριανής Επανάστασης, που διοργάνωσε το ΚΚΕ.

 

Συμμέτοχοι